Diuen que, quan tot funciona, ho canviïs. D’aquesta manera s’aconsegueix progressar contínuament i mirar sempre més enllà. Doncs ha arribat el moment d’iniciar nous projectes, començant per aquest nou web personal que us presento.

Des de 2012 que estic treballant a Playbrand, empresa de màrqueting digital i comunicació. A més, cap a la meitat del 2013 em vaig començar a interessar per l’analítica digital, començant una especialització internament. El meu objectiu amb aquest nou web no és deixar enrere els companys de Playbrand, sinó construir-me un espai propi on compartir els meus coneixements i intentar aportar valor afegit a qui li interessi. Es tracta, al cap i a la fi, un projecte complementari que m’enriqueix personalment i alhora espero que us ajudi també a vosaltres, lectors, i als projectes que, dia a dia, treballo a la feina.

Us demano disculpes si trobeu alguns apartats del web inacabats o alguns petits errors de “programació/configuració”. Aquest web l’he anat construint a estones lliures i encara segueixo treballant-hi per anar millorant i afinant alguns aspectes.

Dit això, benvinguts! Ens llegim ben aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *